Na de promotie naar BENE-League wil onze club ook organisatorisch en financieel een stap voorwaarts zetten. Daarom zijn wij verheugd om Filou (Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck) aan te kondigen als hoofdsponsor van onze club. Onze clubnaam wijzigt in FILOU Handbalclub Izegem. Dank aan onze sponsorcel en in het bijzonder Wim Vandewalle om deze samenwerking te realiseren alsook aan onze vele andere sponsors die meestappen in ons verhaal.

Komende zaterdag, 20u15, Sporthal De Krekel. Met nog drie wedstrijden te spelen, heeft HBCI nog twee punten nodig om kampioen te worden in eerste nationale, en de unieke promotie naar de prestigieuze Bene-League vast te leggen. Eynatten-Raeren, derde in de stand, is de tegenstander. Onze jongens kunnen de kers op de taart zetten: een bekroning van jarenlang hard labeur van alle leden binnen de club. Spelers, trainers, jeugdtrainers, het bestuur, het jeugdbestuur, het activiteitencomité, sponsors, het sponsorcomité, tafelofficials, handbalmama’s, handbalpapa’s, supporters,...: dit is het werk van ons allemaal. Samen zetten we zaterdag de puntjes op de i. De i van Izegem. Tot zaterdag in blauw-witte kleuren? 

Beste leden

Op zaterdag 11 februari organiseren we opnieuw een kledijverkoop, de laatste van dit seizoen. Kom zeker eens langs of bestel per mail.

Praktisch:

 • Wanneer? zaterdag 11 februari van 9u-20u in Sporthal De Krekel. Om 18u30 spelen onze Heren Liga 1 tegen Sasja, om 20u15 spelen onze Dames tegen DHC Meeuwen 
 • Wat? handbaltassen, ballen, petten, trainingspakken en -outfits, gepersonaliseerde sweaters en outfits, handdoeken, kousen, … en nog veel meer. Zie bestelformulier
 • Hoe? Ga langs om te passen/bestellen of bestel eenvoudig door het bestelformulier te mailen naar gv@group-abt.com indien je niet hoeft te passen. Bestellen kan tot 19 februari.
 • Betaling? Ter plaatse (cash, payconiq, bancontact) of via overschrijving naar Handbalclub Izegem Jeugd (BE53 8002 2794 7553)
 • Vragen, info en bestellen? Griet Vangheluwe (gv@group-abt.com, 0476 78 54 13)

Sportieve groeten!
HBCI

Op zaterdag 4 maart 2023 organiseren wij een “FOUTE WANDELING” binnen Handbalclub Izegem.

Wat kunnen jullie allemaal verwachten:

 • Een kind en buggy vriendelijke wandeling van ongeveer 6 – 6,5 km
 • Verschillende stops met een hapje of drankje
 • Start : Parking Frunpark naast Action vanaf 16u
 • Eindbestemming : Timmer- en schrijnwerken Jacques Monteyne
 • Inschrijven verplicht! Dit kan vanaf 31 januari 2023!

 

We starten de wandeling op het Frunpark waar jullie de nodige inschrijvingsdocumenten kunnen ophalen.

Tijdens de wandeling komen jullie verschillende stops tegen in allerlei thema’s met een passend hapje of drankje. Onze wandeling eindigt op het domein van Timmer- en schrijnwerken Jacques Monteyne waar er een foodtruck “Grill on Wheels” op jullie zal wachten. Hier worden jullie verwend met lekkere burgers om de FOUTE WANDELING af te sluiten.

 

Hierbij vragen wij natuurlijk wel een bijdrage bij de inschrijving:

 • Kinderen (tot en met 12 jaar) : 15 €
 • Volwassene (vanaf 13 jaar) : 20 €

 

Inschrijven kan via volgende link :

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScshObrNMkzzzPLzzYdYq7OIIaurekDzzat1V42q-E2YlAMkw/viewform?usp=sf_link

 

Graag het correcte bedrag overschrijven op volgend rekeningnummer BE53 8002 2794 7553 met in de mededeling uw naam van inschrijving. Inschrijving pas definitief na ontvangst betaling.

 

We sluiten de inschrijvingen af op zondag 19 februari 2023.

 

Bij opmerkingen of vragen kunt u altijd terecht op volgende e-mailadressen : tanita.allary91@gmail.com of stefaan.vanderhaeghe@telenet.be

 

We hopen op een mooie opkomst met heel veel plezier en genot!

Allen daarheen!

 

Het extra-sportieve team!

De wijndegustatie ten voordele van Handbalclub Izegem gaat door op zaterdag 18 maart (17-22u) en zondag 19 maart (10-13u) in Castle Line (Ambachtenstraat 47, Izegem) in samenwerking met Gerni Wijnen en Wijnhuis Petre 

Om onze jeugd zoveel mogelijk trainingsfaciliteiten te geven, investeert de club na Nieuwjaar in extra trainingsuren in de nieuwe sporthal van Prizma Campus VTI.

Onze club kreeg bezoek van Radio Sporza journaliste Steffy Merlevede

Hoofdsponsors
Kalender
Verjaardagen
09/10
Brecht Pierloot

© website powered by Twizzit.com