Met veel plezier nodigen we jullie uit op ons 25° Mosselweekend op zaterdagavond 11 november (vanaf 18u30) en zondagmiddag 12 november (vanaf 12u00) in Atheneum Bellevue (Izegem).  

Met de inkomsten van het mosselweekend kunnen we onze club verder doen groeien en onze spelers en trainers ondersteunen. We vragen dan ook aan jullie om iedereen enthousiast te maken om van dit heerlijk weekend te komen genieten. Nodig gerust je buren, familie en vrienden uit. We bieden ook vol-au-vent aan en hopen op jullie massale aanwezigheid! 

Inschrijven (en eventueel een tafel reserveren) kan via deze link ten laatste tegen 5 november

Onze voorzitter Wim Vandewalle geeft na 8 jaar voorzitterschap de fakkel door. Na het overlijden van Filip Motte nam Wim de taak van voorzitter op zich in moeilijke omstandigheden. Met hart en ziel bouwde hij onze mooie club verder uit met als kers op de taart de promotie naar BENE-League. Omwille van een vervelende spierziekte is Wim genoodzaakt een stap terug te zetten. Wim blijft echter onze grootste supporter en zal ons nog ondersteunen waar mogelijk. In naam van alle leden, supporters en sympathisanten willen wij Wim van harte bedanken voor zijn inzet de voorbije jaren!
 
Het voorzitterschap van Wim wordt overgenomen door het duo André Vangroenweghe (voorzitter) en Filip Soetaert (ondervoorzitter). Beiden hebben een schat aan ervaring zowel in onze club als in de Belgische handbalwereld. André en Filip zijn erg gemotiveerd om onze club verder uit te bouwen gesteund door de grote groep van medewerkers, spelers, supporters en sponsors.
 
Veel succes André en Filip!
 
Bedankt Wim!
 
#CMONBLUEWHITEDYNAMITE

Na jaren keihard werken op en naast het veld, behaalt HBC Izegem de titel in eerste nationale en de promotie naar de BENE-LEAGUE na 40-22 winst tegen Eynatten. Het heeft voeten in de aarde gehad, het was zwoegen, omstandigheden zaten soms niet mee, maar deze ploeg bewijst sterker te zijn dan dat allemaal. Nu ook officieel de succesvolste generatie uit de blauw-witte geschiedenis. Proficiat aan iedereen die van de club houdt!

Geniet HIER nog eens na van de reportage op Focus-WTV

 

De wijndegustatie ten voordele van Handbalclub Izegem gaat door op zaterdag 18 maart (17-22u) en zondag 19 maart (10-13u) in Castle Line (Ambachtenstraat 47, Izegem) in samenwerking met Gerni Wijnen en Wijnhuis Petre 

Onze club kreeg bezoek van Radio Sporza journaliste Steffy Merlevede

Om onze jeugd zoveel mogelijk trainingsfaciliteiten te geven, investeert de club na Nieuwjaar in extra trainingsuren in de nieuwe sporthal van Prizma Campus VTI.

Hoofdsponsors
Kalender
Verjaardagen
09/10
Brecht Pierloot

© website powered by Twizzit.com