Belangrijke update: om organisatorische redenen zullen op 1 mei enkel onze J/M8 en J/M10 voorgesteld worden aan het publiek. Zij zullen mee oplopen met onze heren en de heren van landskampioen Sezoens Achilles Bocholt. We vragen aan alle spelers van de J/M8 en J/M10 om massaal aanwezig te zijn en zich via twizzit te registreren. We verwachten de J/M8 en J/M10 tegen 19u30. Alle andere teams verwachten we uiteraard in Blauw-Wit op de tribune!

Naar aanleiding van deze wedstrijd is er ook een sponsorreceptie voorafgaand aan de wedstrijd. Tijdens de rust en na de wedstrijd is IEDEREEN welkom in onze HANDBALBARRR in de pingpongzaal!

Wij hopen op jullie talrijke aanwezigheid om er een leuke sportieve avond van te maken!

André Vangroenweghe

Voorzitter Filou Handbalclub Izegem

Beste leden, jeugdspelers, assistenten, ouders … kortom alle HBCI clubleden

Het is jarenlang traditie geweest om ons sportief seizoen af te sluiten met het Mollekotje. Helaas heeft Corona daar een paar jaar geleden roet in gebracht en werd dit wat vergeten of werden er andere activiteiten georganiseerd. We maken hier dit jaar verandering in! Hierbij willen wij jullie het Mollekotje 2.0 voorstellen.

Het Mollekotje is de bedoeling om het seizoen zo goed als allemaal samen af te sluiten met een hapje en een drankje. Hierbij kunnen we rekenen op de organisatie van de Extra Sportieve werkgroep. Dit wordt dan ook georganiseerd op het terrein van Jacques Monteyne, Ambachtenstraat 4, waarvoor dank als sponsor van onze club.

Hierbij hebben de spelers, assistenten, ouders, .. ook even de kans om samen nog wat bij te kletsen en andere ouders, spelers, .. te leren kennen. Kortom, het ideale moment om heel onze HBCI jeugdfamilie samen te zien! Ook op dit moment wordt er tijd genomen om enkele mensen in het daglicht te zetten die heel wat voor onze jeugdploegen en club verzetten!

Graag willen wij voor jullie een worst op de bbq voorzien en het verzorgen van de nodige verfrissing. Het hapje wordt gehele gratis aangeboden, de verfrissing wordt voorzien aan democratische prijzen en als kers op de taart, komt er nog een ijsjeskar langs. Er zijn dan ook enkele spelen voorzien voor de kinderen waaronder een springkasteel, vier op een rij, mikado, … Pret verzekerd!

Om hier een idee van te hebben, vragen wij ook om jullie vooraf in te schrijven, dit via Twizzit.

Jullie kunnen zich als volgt inschrijven:

  • Inschrijven als volwassene = 2 worsten pp vanaf 12 jaar
  • Inschrijven als kind = 1 worst pp jonger dan 12 jaar

Mochten er nog opmerkingen zijn, dan lezen wij deze graag in het vak dat hier voor voorzien is.

https://app.twizzit.com/v2/public/form/bc8418db4184c4ab85ba48096f4e44ab

We hopen op een mooie opkomst om dit seizoen gezamenlijk af te sluiten!

Sportieve groeten

Interesse in communicatie, social media, verslaggeving, grafisch ontwerp,... en een warm hart voor onze club? Aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren om net als als Eva een steentje bij te dragen bij de werking van FILOU HBC Izegem

Na de promotie naar BENE-League wil onze club ook organisatorisch en financieel een stap voorwaarts zetten. Daarom zijn wij verheugd om Filou (Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck) aan te kondigen als hoofdsponsor van onze club. Onze clubnaam wijzigt in FILOU Handbalclub Izegem. Dank aan onze sponsorcel en in het bijzonder Wim Vandewalle om deze samenwerking te realiseren alsook aan onze vele andere sponsors die meestappen in ons verhaal.

De wijndegustatie ten voordele van Handbalclub Izegem gaat door op zaterdag 18 maart (17-22u) en zondag 19 maart (10-13u) in Castle Line (Ambachtenstraat 47, Izegem) in samenwerking met Gerni Wijnen en Wijnhuis Petre 

Onze club kreeg bezoek van Radio Sporza journaliste Steffy Merlevede

Hoofdsponsors
Kalender
Verjaardagen
24/04
Remi Claerhout
25/04
Léonie Loosvelt
27/04
Manon Vanderhaeghe
27/04
Freek Van Ryssel
27/04
Pieter-Jan Moortgat
28/04
Niels Kindt
28/04
Mauro Bouckhout
29/04
Niene Nuyttens
30/04
Stijn Huysman
30/04
Matteo Samyn

© website powered by Twizzit.com