Scampiweekend - BEDANKT!

Categorie: Evenementen
Geschreven: maandag 23 januari 2017 18:37

Het scampi-weekend zit er weer op. Een woord van DANK is op zijn plaats voor iedereen die de kaartenverkoop tot een succes heeft gemaakt, voor iedereen van het activiteiten comité die dit weekend gedurende vele geanimeerde vergaderingen voorbereid hebben, voor wie de zaal en de tent hielpen klaarzetten, maar ook voor wie de groenten, sausen, scampi’s en pasta’s klaar maakten, voor de mensen aan de inkom en bij de bonnetjes verkoop, voor de mensen voor en achter de toog, in de keuken voor de afwas, in de tent voor het wokken van de scampi’s en in de zaal voor het opscheppen van scampi’s, pasta, rijst en de spaghetti, voor de verkoop van de lekkere cava en wijnen, voor degenen die drank en dessert bedienden en afruimden, maar ook voor iedereen die kwam eten en zo onze club steunde, en tenslotte voor al wie hielp opkuisen, het was weer properder dan toen we gestart zijn. Ons rest nog het geld te tellen en de facturen te betalen, maar het was goed en dat enkel dankzij jullie! Een speciale groet aan Pico die het spijtig vond er niet bij te kunnen zijn, hij werd donderdag geopereerd en we wensen hem een spoedig herstel toe. 

DHT naar halve finale BvB

Categorie: Evenementen
Geschreven: zaterdag 21 januari 2017 15:28

Op zaterdag 4 februari spelen onze dames de heenmatch in de beker van België in Visé. Er wordt een supportersbus ingelegd, Verdere info volgt.

De dag (zondag 5 februari) nadien al ontvangen de dames om 18u15 de bekerwinnaars van vorig seizoen in Izegem. Om onze dames een hart onder de riem te steken en hen naar de finale te schreeuwen hebben we enkel en alleen jullie nodig: onze SUPPORTERS! ..

Mosselweekend was een recordeditie

Categorie: Evenementen
Geschreven: dinsdag 01 november 2016 21:21

HBCI wil iedereen bedanken die meegewerkt heeft en aanwezig was op het 20° mosselweekend! Dankzij jullie werd het op alle vlak een recordeditie.

Een speciaal woordje van dank aan alle vrijwilligers die via HBCI of DHT Middelkerke-Izegem een handje kwamen toesteken. Zonder jullie kunnen we dit huzarenstukje niet realiseren.

Tot slot onze excuses aan diegenen die op zondag wat langer moesten wachten op de mosselen. We hopen dat jullie ondertussen konden genieten van jullie aperitief en dat de mosselen alsnog gesmaakt hebben!

Noteer alvast  5 & 6 maart 2017 voor ons scampiweekend en 18 & 19 november 2017 voor ons 21° mosselweekend!

Minihandbaltornooi voor 5° en 6° leerjaar

Categorie: Evenementen
Geschreven: donderdag 24 november 2016 18:36

Op woensdagnamiddag 30 november organiseert SVS samen met Handbalclub Izegem en alle Izegemse scholen een minihandbaltornooi voor alle leerlingen van het 5° en 6° leerjaar. Kom er kennismaken met onze leuke sport!

         

            

         

© 2019 Handbalclub Izegem
Back to Top