HBC IZEGEM J/M12 - APOLLOON KUURNE: 7-3, 7-1 en 7-3.

Categorie: J12 - verslagen
Geschreven: zondag 22 oktober 2017 12:32

Izegem nam de wedstrijd direct in handen. Jarno haalde verschillende keren snoeihard uit en maakte er 3-1 van voor Izegem. Onze jongens en meisjes bleven goed samenspelen en bouwden op die manier hun voorsprong verder uit. Izegem won met 7-3.

In het tweede kwartier ging Izegem door op haar élan. Izegem speelde geconcentreerd de bal rond en iedereen deed zijn duit in het zakje. Onze verdedigers ontfutselden meermaals de bal van de tegenstander. Met splijtende passes zorgden ze ervoor dat onze aanvallers mooi konden afwerken. Ondertussen hield onze doelwachter zijn netten schoon tot de 11° minuut. Een vlotte 7-1 overwinning was een feit.

In het begin van de laatste wedstrijd pakten beide keepers uit met enkele knappe reddingen. Pas in de vijfde minuut werd voor een eerste maal gescoord. Jarno haalde opnieuw hard uit. De 1-0 werkte bevrijdend. Izegem schakelde meteen een versnelling hoger. Met gerichte tegenaanvallen kon Izegem haar voorsprong uitdiepen tot 4-1. Na twee tegendoelpunten van Kuurne werden onze J/M12 terug wakker geschud. Onze trainers drongen aan op beter samenspel. Dit werd meteen opgepikt. Izegem knutselde enkele mooie aanvallen ineen en won verdiend met 7-3.

 

Speelden voor Izegem: Batist, Renée, Nel, Kuba, Senne, Brecht, Jarno, Thijs, Pepijn, Yinthe, Vic, Stan, Bob.

HBC IZEGEM J/M12 - APOLLOON KORTRIJK 2: 6-4, 7-7 en 7-5

Categorie: J12 - verslagen
Geschreven: zondag 15 oktober 2017 08:55

Onze jongens startten sterk en counterden zich in sneltrein naar een 4-1 voorsprong. Kortrijk kwam beter in de wedstrijd en scoorde 2-4. Knappe reddingen van onze doelwachter zorgden ervoor dat Kortrijk niet kon aansluiten. Izegem vond haar ritme terug en bouwde met twee sterk uitgevoerde acties haar voorsprong uit (6-2). Kortrijk bleef proberen maar Izegem hield stand en won met 6-4.

In het tweede kwartier kwam Izegem telkens op voorsprong. Van 3-1, 4-2 werd het 6-3 voor Izegem. Izegem kreeg nog enkele kansen om de score op te drijven maar miste telkens nipt. Kortrijk miste niet en slaagde erin om een 7-7 gelijkstand uit de brand te slepen.

In het laatste kwartier knutselde Izegem enkele mooie acties in elkaar. Van 2-2 werd het 4-2 en 6-2. Kortrijk maakte het opnieuw spannend en kwam terug tot 6-5. Het sein voor Izegem om een tandje bij te steken. Eén scherpe tegenaanval werd knap afgerond en bleek voldoende voor winst (7-5).

Speelden voor Izegem: Bob, Thijs, Daan, Senne, Batist, Brecht, Liam, Kuba, Jarno, Pepijn, Vic en Stan.

 

HBC IZEGEM J/M12 - OLVA BRUGGE: 5-6 / 5-9 / 12-5

Categorie: J12 - verslagen
Geschreven: maandag 25 september 2017 08:52

In het eerste kwartier hielden beide ploegen elkaar in evenwicht (1-1). De trainers vroegen meer durf van de spelers. Enkele acties gaven meteen resultaat. Izegem kon een 5-2 voorsprong uitbouwen. Na de voorsprong liep het minder. Enkele kansen werden gemist en Brugge kwam sterker opzetten en maakte gelijk (5-5). Izegem probeerde nog het winnend doelpunt te maken maar het was Brugge dat met de winst ging lopen (5-6).

In het tweede kwartier kwam Brugge direct 0-3 voor. Brugge gaf Izegem weinig hoop door enkele passes te onderscheppen en mooi af te ronden (2-7). Izegem bleef strijden en met meer durf voor doel en een sneller samenspel kon Izegem nog milderen tot 5-9.

In de laatste wedstrijd gaf een vroege voorsprong Izegem vleugels (4-0). Plotseling vond Izegem makkelijker de weg naar het doel. Een lobje over de doelwachter, strakke shots op afstand en snelle tegenaanvallen leverden een 12-5 winst op.

Speelden voor Izegem: Vic, Yinthe, Thijs, Daan, Senne, Kuba, Stan, Renée, Brecht, Jarno, Batist, Nel en Liam.

HBC IZEGEM J/M12 - THOR HANDBAL: 18-0 / 14-2 / 7-2

Categorie: J12 - verslagen
Geschreven: maandag 02 oktober 2017 17:40

Het jonge ploegje van Thor Handbal bleek niet opgewassen te zijn tegen onze jongens en meisjes. Ze kregen het ene na het andere doelpunt om de oren. In het eerste kwartier werd het 18-0. Vol enthousiasme werd het tweede kwartier aangepakt. Izegem ontfutselde telkens opnieuw de bal van een dribbelend Thor Handbal. Vervolgens schudde Izegem een snelle tegenaanval uit de mouwen of werd mooi rondgespeeld zodat iemand aan de cirkel kon afwerken. Izegem won haar tweede wedstrijd met 14-2. In de derde wedstrijd zorgden de trainers ervoor dat de Izegemse spelers met elkaar bleven samen spelen. De blijvende inzet van Thor Handbal was te bewonderen, maar de Izegemse aanpak van samenspel bleef lonen. Het werd 7-2.

 

 

Speelden voor Izegem: Vic, Daan, Senne, Kuba, Stan, Renée, Brecht, Jarno, Batist, Nel en Liam.

Izegems driehoekstornooi voor J/M12 tegen Olva Brugge en Knack Roeselare

Categorie: J12 - verslagen
Geschreven: maandag 18 september 2017 13:17

We zagen zes leuke wedstrijden met knappe doelpunten en veel reddingen van de doelwachters.

In de eerste wedstrijd speelde Izegem tegen Olva Brugge. De wedstrijd ging op en neer, maar beide ploegen toonden te weinig durf voor doel. Izegem kwam 3-1 voor maar Olva Brugge slaagde erin op het einde terug te komen. Olva Brugge won met 4-6.

 

In de tweede wedstrijd strafte Olva Brugge de verdedigende fouten van de meisjes van Knack Roeselare genadeloos af en won met 7-1. Ook Izegem kon haar wedstrijd tegen Knack Roeselare winnend afsluiten. Er werd beter rond gespeeld. Dit zorgde automatisch voor meer ruimte en doelkansen. Izegem won met 6-2.

Izegem kreeg geen rust en moest direct aan de bak tegen Olva Brugge. Het ging gelijk opgaand tot 4-4 en 7-7. Op het einde begon de motor te sputteren en kreeg Izegem geen bal meer tegen de netten. Olva Brugge profiteerde en won met 7-10.

Zowel Izegem als Olva Brugge moesten nog één keer spelen tegen de meisjes van Knack Roeselare. De Roeselaarse keepster pakte uit met enkele knappe reddingen en aan de overkant werkte Roeselare een paar kansen goed af (3-1). Olva Brugge keerde het tij en kwam op 4-3 voorsprong. In de slotminuut maakte Roeselare verdiend gelijk (4-4).

Nadien was het de beurt aan Izegem. Halfweg de wedstrijd stond Izegem 4-2 voor. Roeselare maakte het nog super spannend. Het maakte de aansluitingstreffer (4-3). Onze keeper kon tot tweemaal toe de gelijkmaker verhinderen maar in de laatste seconde moest hij zich toch gewonnen geven. Net zoals tegen Olva Brugge maakte Roeselare op het nippertje gelijk (4-4).

 

Speelden voor Izegem: Stan, Liam, Senne, Batist, Vic, Jarno, Brecht en Nel.

 

Uitslagen

HBC Izegem – Olva Brugge: 4-6

Olva Brugge – Knack Roeselare: 7-1

HBC Izegem – Knack Roeselare: 6-2

HBC Izegem - Olva Brugge: 7-10

Olva Brugge – Knack Roeselare: 4-4

 

HBC Izegem – Knack Roeselare: 4-4

         

            

         

© 2019 Handbalclub Izegem
Back to Top