Op zaterdag 16 maart 2019 trok Izegem naar de sporthal van het VMS in Roeselare. Tegen Knack Roeselare speelden onze jongens hun laatste competitiewedstrijd in de regio-competitie Oost-West (Reeks J14B). In het eerste kwartier kwam Izegem sterk voor de dag en liep snel uit tot 2-6. Izegem bleef rustig en kon de wedstrijd gemakkelijk uitspelen. Izegem won met 4-11.

In het tweede kwartier zagen we een sterker en agressiever Roeselare. Izegem morste met de vele doelkansen. Roeselare kwam 4-2 en 5-4 voor. Met nog één minuut op de klok stond Roeselare 7-6 voor. Balverlies van Roeselare en twee doelpunten van Remi zorgden er op valreep toch voor dat Izegem won met 7-8. Ook in het derde kwartier kon Izegem moeilijk doorzetten. Izegem kwam wel 1-3 en 3-6 voor, maar Knack Roeselare bleef de Izegemse verdediging onder druk zetten en haalde in het laatste kwartier een verdiend puntje binnen. Het werd 8-8.

Na de wedstrijd gaf elke speler van Knack Roeselare een medaille aan onze jongens omdat ze kampioen waren geworden in hun reeks J14B. Afgelopen regio-competitie Oost-West (J14B) won Izegem in 12 wedstrijden 31 van 36 gespeelde kwartieren. Enkel deze namiddag verloor Izegem één puntje in het laatste kwartier tegen Knack Roeselare, maar het laatste kwartier wordt in principe niet opgenomen in de einduitslag van de J14-competitie. Het andere puntenverlies leed Izegem tegen HC Tielt-Aarsele (een ploeg buiten competitie).

Bedankt aan trainer Serge Rosseel voor het woordje aan onze spelers. Proficiat aan alle spelers en trainers Tanita en Brecht voor een knap handbalseizoen!

Op naar het volgend tornooi…

Speelden voor Izegem: Thieben, Mauro, Bob, Rune, Vic, Kobe, Federico, Stan, Aaron, Brecht, Jarno, Mauro, Victor, Daan en Remi.

 

 

         

            

         

© 2019 Handbalclub Izegem
Back to Top