Op zaterdagochtend 16 maart 2019 moesten onze J16 spelers het veld op om in en tegen Apolloon Kortrijk2 te spelen. De hekkensluiter in onze competitie mocht geen probleem zijn, maar de afwezigheid van Achiel, Matthias en Léon veroorzaakten toch enige twijfel bij onze jonge spelers.

Al van de eerste minuut werd echter duidelijk dat onze ploeg goed bij schot was. Van 3-8 na vijf minuten naar 5-17 na 10 minuten en vervolgens via 8-22 na 15 minuten naar 13-35 na 25 minuten. Sverre scoorde het magische 30ste doelpunt en misschien leveren onze 35 doelpunten ook nog iets op. Tegen-aanvallend was Izegem niet bij te houden, enkel in verdediging kon onze ploeg wat nonchalance verweten worden. Een werkpuntje voor de tweede helft dus.

Izegem had de boodschap begrepen en deed de deur op slot. Gelegenheidskeeper Bram pakte tevens uit met een aantal knappe reddingen. De aanvallen verliepen wel iets minder vloeiend maar daarom niet minder efficiënt: 6-27 na 25 minuten. Een goede en degelijke prestatie van ons J16-team dat hiermee nog een goede kans maakt op de provinciale titel.

Speelden en scoorden voor Izegem: Bram, Sverre, Niels, Jan-Olle, Jonas, Lander, Guus, Clement en Karsten.

 

         

            

         

© 2019 Handbalclub Izegem
Back to Top