Op zondag 10 maart 2019 trok Izegem naar Brugge. We lieten ons niet afschrikken door de beukende wind en omgewaaide bomen in en rond Brugge (ook op de parking van het sportcentrum waar we speelden). In het eerste kwartier had Brugge veel moeite met het aanvallend spel van onze pivot. Remi wist met deze buitenkansjes wel raad en zette Izegem direct op een 0-4 voorsprong. Izegem zat meteen in een goede flow met als afsluiter een mooie pass van Mauro naar Victor op de linkerhoek. Victor wist vlak voor het eindsignaal de bal binnen te schieten. Het werd 3-10.

In het tweede kwartier incasseerde Izegem twee gemakkelijke tegentreffers. Olva Brugge kwam 2-0 en 4-2 voor. Izegem begon feller te verdedigen en via enkele knappe combinaties op rechthoek kon Daan de gelijkmaker maken (4-4). Nadien zette Rune nog tweemaal de verdedigers van Brugge op het verkeerde been en werkte telkens mooi af (4-6). Aan de overkant onderscheidde Thieben zich met verschillende goede reddingen. Brugge kwam niet meer tot scoren en Izegem speelde de wedstrijd rustig uit. Izegem won met 4-8.

In het derde kwartier had Vic er meteen zin in. Met twee harde afstandsschoten werd het meteen 0-2 voor Izegem. Izegem bleef domineren en Izegem creëerde de ene doelkans na de andere. Eerst hadden Brecht en Bob nog pech bij de afwerking omdat ze teveel aandacht hadden voor de cirkellijn. Bob kon dan toch na drie pogingen eindelijk z’n verdiende doelpunt meepikken (2-5). Met doelpunten van Remi, Rune en Vic werd de voorsprong verder uitgebouwd (3-9). Op het einde van de wedstrijd gaf ook Jarno nog z’n visitekaartje af met drie doelpunten op een rij. Izegem won met 3-12.

Speelden voor Izegem: Thieben, Daan, Jarno, Vic, Victor, Rune, Brecht, Remi, Bob en Mauro.

 

         

            

         

© 2019 Handbalclub Izegem
Back to Top