Op 9 maart 2019 werd een oefenwedstrijd gespeeld tegen de tweedejaars van DB Gent. Met 7 enthousiaste spelers trokken we naar sporthal Hekers in Zwijnaarde. Het busje werd omgevormd tot een knallende top-30 hit- en maaltijdmobiel. De wedstrijd ging door om 12u. Een boterhammetje onderweg opeten, was dus geen overbodige luxe.

Bij de start van de eerste wedstrijd was het nog even zoeken. De jongens en meisjes van DB Gent waren feller op de bal en Izegem liet zich iets te gemakkelijk vloeren in de verdediging. DB Gent won met 13-7. In de rust tussen de eerste en tweede wedstrijd gaf Tom onze spelers enkele goede tips. De tweede wedstrijd begon Izegem goed en kwam 0-2 voor. Tot 4-4 kon Izegem DB Gent bijbenen. Daarna liep het allemaal wat stroever en lukte het scoren bij DB Gent veel beter. Izegem verloor met 10-5.

De derde wedstrijd werd een stuk spannender. Met nog 2 minuten en 11 seconde op de klok stond het 8-8. In slotfase kon DB Gent toch enkele keren de bal van Izegem onderscheppen en mooi afwerken. DB Gent won met 12-8 maar we zagen een sterke wedstrijd van onze jongens en meisjes.

Speelden voor Izegem: Daan, Nel, Eliza, Yinthe, Kaylen, Robin en Batist.

 

         

            

         

© 2019 Handbalclub Izegem
Back to Top