Op woensdag 27 februari 2019 speelde de schoolploeg van Prizma Middenschool Izegem tegen het OLVA / Onze Lieve Vrouwecollege Assebroek in Kortrijk.

De winnaar van het duel was meteen West-Vlaams schoolkampioen bij de miniemen (°2005-°2006). Alle spelers van de schoolploeg speelden bij HBC Izegem.

Izegem ging meteen goed van start en stond heel snel 0-7 voor. Bij deze stand zakte Izegem iets terug en kon de tegenstander tweemaal scoren (2-7). Halfweg de eerste helft wisselde de coach bijna de volledige ploeg. De ploeg had even wat tijd nodig om op dreef te komen (4-7). Maar met de rust in zicht zette Izegem nog even door en stond een veilige 9-13 ruststand op het scorebord.

In het begin van de tweede helft zagen we vlotte combinaties door het midden en werden deze telkens mooi afgewerkt (10-19). Verder pakte onze doelman Stan uit met enkele knappe reddingen en stopte hij ook nog een strafworp. De zege was binnen voor de ploeg. In een ontspannen sfeer werden de laatste 10 minuten gespeeld. Izegem won met 17-25. Proficiat met een nieuwe West-Vlaamse titel voor Prizma!

Speelden voor Izegem: Mauro, Rune, Kobe, Federico, Vic, Stan, Brecht, Jarno, Victor, Daan en Remi (coaches M. Fabrice Vandenbogaerde en M. Tine Dewaele).

 

         

            

         

© 2019 Handbalclub Izegem
Back to Top