Op zondag 24 februari 2019 moesten onze J16 afzakken naar het verre Bocholt om de thuisploeg en Don Bosco Gent partij te geven. Gezien het klassement van zowel Bocholt als Gent moest dit een haalbare kaart zijn. Niets was echter minder waar. Daar waar Bocholt zich voor elke bal wierp, kwamen onze jongens maar niet in het goede ritme. Het gebrek aan scherpte en beweging brak ons op het einde van de eerste wedstrijd nog zuur op toen Bocholt in de laatste seconden de winning goal maakte. Izegem verloor nipt met 9-8 tegen de thuisploeg.

De volgende wedstrijd tegen DB Gent werd met iets meer focus aangepakt. Zonder de pannen van het dak te spelen werd een flinke voorsprong uitgebouwd en kon de wedstrijd met 9-18 in ons voordeel afgesloten worden.

De tweede wedstrijd tegen Bocholt verliep evenwichtig. Ook nu slaagden onze jongens er echter niet in om hun stempel op de wedstrijd te drukken. Na 10 minuten kon Izegem een kleine kloof uitbouwen. Izegem won met 16-13.

In de laatste wedstrijd tegen DB Gent kon Izegem met veel moeite een beperkte voorsprong uitbouwen en sloot het tornooi af met 15-12 winst.

Speelden voor Izegem: Matthias, Sverre, Niels, Jan-Olle, Jonas, Aaron, Lander, Achiel, Guus, Leon, Bram en Karsten.

         

            

         

© 2019 Handbalclub Izegem
Back to Top