In het eerste kwartier stond Izegem met doelpunten van Batist, Daan en Yinthe meteen 3-0 voor. Liam, Batist en Thijs bleven goed combineren en zorgden ervoor dat HC Eeklo gemakkelijk opzij gezet werd met 12-7. Kleine Mads was zo enthousiast dat hij supporterde van op de schoot van Kari ipv in de buggy. Hij genoot van mooi handbal.

In het tweede kwartier waren onze tweedejaars opnieuw goed op dreef. Vanuit de verdediging onderschepte Lander meermaals de bal en met snelle combinaties tussen Daan, Thijs, Batist en Liam vond Izegem vlot de weg naar het doel (7-3). Ook de meisjes gingen ervoor. Op de rechterkant lieten Nel en Yinthe de bal goed rondgaan en zorgde Eliza voor twee knappe doelpunten op een rij. Izegem won met 15-7. Vanaf de zijkant zagen Mads, Kari en Tom dat het goed was.

In het derde kwartier stond Liam in het doel. De kracht van Liam werd vervangen door de snelheid van Robin. Ditmaal kon HC Eeklo Izegem bijbenen tot 7-7. De verdediging van Eeklo had geen vat op Robin en hij zorgde voor een eerste tweepuntenkloof in de wedstrijd. Eeklo bleef strijden maar met mooie passes én doelpunten van Thijs en Batist zette Izegem een mooie eindscore van 13-9 op het bord.

Speelden voor Izegem: Eliza, Batist, Robin, Nel, Lander, Yinthe, Thijs, Daan en Liam.

 

         

            

         

© 2019 Handbalclub Izegem
Back to Top