Om 7u40 was het verzamelen aan de Krekel voor een ritje van anderhalf uur. Veel plezier in de 4 auto's, we waren er dus ook zo. We werden ontvangen door de Pim de Panteher, de Vlaamse handbal mascotte. 

De jongens speelden in hun eerste wedstrijd Sasja helemaal zoek, uitslag 12-2.
De meisjesploeg had een wat spannendere wedstrijd tegen DHC Waasmunster, maar door enkele succesrijke afstandsschoten waarvan één in de laatste 3 seconden, werd het toch nog 6-4. 
Tijdens de tweede wedstrijd dachten de meisjes, na een snelle 4-0 voorsprong, te snel dat de overwinning binnen was. Het werd uiteindelijk nog een 4-4 gelijkspel
Ondertussen verloren de jongens tegen Atomix en Sporting NeLo. Aanvallend liep alles gesmeerd maar de verdediging werd te dikwijls over het hoofd gezien. De jongens herpakten zich tegen Tessenderlo met 7-2 winst. 

De meisjes bleven in de winning mood en versloegen Bilzen met 2-7. Tegen Groot Bijgaarden wilden ze echter door een muur lopen, dat lukte echter niet. Snelle aanvallen van de tegenstander maakten het verschil, er werd met 2-6 verloren. 

De laatste wedstrijd van de jongens tegen Leuven werd nipt verloren na enkele discutabele beslissingen van de scheidsrechter: 4-5 verloren na een wedstrijd waarin wel mooi werd verdedigd. Ook de meisjes verloren hun laatste wedstrijd met éénzelfde cijfers (4-5) tegen Sporting NeLo na een leuke en spannende match.

Het was een geslaagde en goed georganiseerde dag. Alle papa's die mee waren hadden gelijk en hebben elke wedstrijd goed en luid gesupporterd.

Meisjesploeg : Asa, Fien, Isrien, Nore, Kaat, Niene, Marie. Met coach Simon.
Jongensploeg : Evert-Jan, Remi, Arne, Gilles, Gust. Met coach Dirk

         

            

         

         

 
© 2020 Handbalclub Izegem
Back to Top