We zagen zes leuke wedstrijden met knappe doelpunten en veel reddingen van de doelwachters.

In de eerste wedstrijd speelde Izegem tegen Olva Brugge. De wedstrijd ging op en neer, maar beide ploegen toonden te weinig durf voor doel. Izegem kwam 3-1 voor maar Olva Brugge slaagde erin op het einde terug te komen. Olva Brugge won met 4-6.

 

In de tweede wedstrijd strafte Olva Brugge de verdedigende fouten van de meisjes van Knack Roeselare genadeloos af en won met 7-1. Ook Izegem kon haar wedstrijd tegen Knack Roeselare winnend afsluiten. Er werd beter rond gespeeld. Dit zorgde automatisch voor meer ruimte en doelkansen. Izegem won met 6-2.

Izegem kreeg geen rust en moest direct aan de bak tegen Olva Brugge. Het ging gelijk opgaand tot 4-4 en 7-7. Op het einde begon de motor te sputteren en kreeg Izegem geen bal meer tegen de netten. Olva Brugge profiteerde en won met 7-10.

Zowel Izegem als Olva Brugge moesten nog één keer spelen tegen de meisjes van Knack Roeselare. De Roeselaarse keepster pakte uit met enkele knappe reddingen en aan de overkant werkte Roeselare een paar kansen goed af (3-1). Olva Brugge keerde het tij en kwam op 4-3 voorsprong. In de slotminuut maakte Roeselare verdiend gelijk (4-4).

Nadien was het de beurt aan Izegem. Halfweg de wedstrijd stond Izegem 4-2 voor. Roeselare maakte het nog super spannend. Het maakte de aansluitingstreffer (4-3). Onze keeper kon tot tweemaal toe de gelijkmaker verhinderen maar in de laatste seconde moest hij zich toch gewonnen geven. Net zoals tegen Olva Brugge maakte Roeselare op het nippertje gelijk (4-4).

 

Speelden voor Izegem: Stan, Liam, Senne, Batist, Vic, Jarno, Brecht en Nel.

 

Uitslagen

HBC Izegem – Olva Brugge: 4-6

Olva Brugge – Knack Roeselare: 7-1

HBC Izegem – Knack Roeselare: 6-2

HBC Izegem - Olva Brugge: 7-10

Olva Brugge – Knack Roeselare: 4-4

 

HBC Izegem – Knack Roeselare: 4-4

         

            

         

         

 
© 2020 Handbalclub Izegem
Back to Top