De jonge regio-ploeg (max. 19 jaar) trok voor hun eerste speeldag richting Evergem. De jongens wisten dat het een lastige wedstrijd zou worden aangezien we maar 1 wisselspeler en geen doelman hadden.

Izegem oogde duidelijk sterker dan de tegenstander maar stond in verdediging op wankele benen, daarom werd het verschil in de eerste helft nooit groter dan 2 doelpunten. Allaert en Deschamps namen de ploeg op sleeptouw en lieten de eerste 20 min. niemand anders scoren.

Ruststand 15-16.

Na een korte peptalk van trainer Olexiouk begonnen de jongens met hernieuwde energie aan de 2de helft. Enkele tactische aanpassingen pakten bijzonder goed uit, dat uitte zich ook in doelpunten. Doelman Vanderhaeghe (met een verstuikte voet) verraste vriend en vijand met enkele puike reddingen. Het ondertussen licht gefrustreerde Evergem maakte steeds meer technische fouten die dan ook cash betaald werden.

Eindstand 25-34

Speelden voor HBCI: Deschamps (12), Olivier (3), Vanderhaeghe, Vandewalle (5), Vervaecke (4), Vanhaverbeke (1), Allaert (9), Desmet.

         

            

         

© 2019 Handbalclub Izegem
Back to Top