Beste handbal vrienden,

 

40 jaar geleden hield Geert Denijs Handbalclub Izegem boven het doopvont. Ondertussen is onze geliefde club een begrip geworden in Izegem en omstreken. Uiteraard willen we deze verjaardag niet onopgemerkt voorbij laten gaan!

Zaterdag 13 mei wordt een feestdag voor onze club en voor allen die er zich mee verbonden voelen! Dit is alvast het programma voor deze heuglijke dag:

·         Van 15.00  tot 17.00 uur wordt er in sporthal De Krekel een tornooi  gespeeld met oud en jong. Verder nieuws daaromtrent volgt via trainers en assistenten en via facebook!

 

·         Van 17.30 tot 19.00 uur is er een receptie voorzien in sporthal De Krekel voor alle aanwezigen. Bent u van plan aanwezig te zijn, stuur dan voor 1 mei een eenvoudig mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarin zeker  uw naam en het aantal aanwezigen.

 

·         Vanaf 19.30 uur  is er dan het avondfeest bij onze hoofdsponsor “Bierkasteel” waar er volgens jullie eigen keuze kan genoten worden van

o    Receptie en maaltijd

§  Receptie: 2 glaasjes uit het bierassortiment of 2 glaasjes cava, versnaperingen

§  Maaltijd: 

-          Soep van de dag met brood en boter

-          Varkenshaasje met uitjes en spek, crème van bloemkool, kroketjes

-          Gebak van de dag

-          Koffie

-          Drank tijdens diner: 2 glazen

§  Prijs : 40€ / persoon

§  Kindermenu aan 20 € / persoon (Kipfilet met appelmoes en frietjes, kroketten of puree / Mini Dame Blanche / frisdrank)

Inschrijven hiervoor gebeurt door het bedrag (met duidelijke vermelding van aantal volwassenen en kinderen) over te schrijven op rek nr BE76 7512 0019 4195 van VZW Izegemse Handbal met vermelding van : “40 jaar HBCI + uw naam + aantal volwassen/kinderen), en dit uiterlijk tegen  15 april 2017

 

o    Van 22.00u tot ???? volgt een spetterend dansfeest met DJ Class (Klaas Beheydt). Toegang is gratis maar dranken zijn afzonderlijk te betalen. Iedereen welkom, ook wie niet deelnam aan het avondmaal!

 

Mis deze unieke dag niet en schrijf nu alvast in!!

 

 

Groeten, Het comité “40 jaar HBC Izegem” – contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

         

            

         

         

 
© 2020 Handbalclub Izegem
Back to Top