Na het eerste driehoektoernooi in Roeselare mocht Izegem 2 Roeselare en Brabo Denderbelle ontvangen in eigen huis. Brabo Denderbelle gaf forfait en er werden drie wedstrijden gespeeld tegen Roeselare.

In de eerste wedstrijd doken onze spelers zowel vanuit de linker- als de rechterhoek in de ruimte achter de verdediging van Roeselare. Deze acties werden mooi afgewerkt en maakten het verschil. Van 4-2 werd het 6-3. Onze coach bleef erop hameren dat de combinatie van veel beweging, het inschuiven en durven afwerken het beste resultaat gaf. Izegem won met 7-4.

In de tweede wedstrijd opende Izegem sterk. Izegem ontfutselde een paar keer knap de bal van Roeselare en counterde zich naar een 4-1 voorsprong. De thuisploeg zag Roeselare weer terugkomen naar 5-3. Met twee acties door het midden van de verdediging van Roeselare had Izegem meteen een antwoord klaar. Izegem kwam 7-3 voor en kon de wedstrijd afronden met een 8-4- zege.

In de laatste wedstrijd kwam Izegem 4-2 voor en dacht het dat de wedstrijd gespeeld was. Het spel werd slordiger en door veelvuldig balverlies kon Roeselare met twee doelpunten vanop tegenaanval gelijk maken. Izegem wist niet wat hen overkwam. Er waren kansen, missers en technische fouten aan beide kanten, maar Roeselare profiteerde maximaal en haalde het deze keer met 4-8.

Speelden voor Izegem: Jarno, Batist, Remi, Thieben, Stan, Femke, Thijs, Brecht en Daan.

         

            

         

         

 
© 2020 Handbalclub Izegem
Back to Top